Harry Potter and the Chamber of Secrets HD Filmini Türkçe Dublaj İzle


Ekleyen:OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:8.3/10
IMDB Puanı:7.2/10
Yapım:2002 ~ ABD, Almanya, İngiltere
Tür:Aile, Casusluk, Çocuk, Fantastik, Gençlik, Gizem, Macera
Yönetmen:Chris Columbus
Oyuncular:Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Alan Rickman, Bonnie Wright, Tom Felton, Matthew Lewis, Maggie Smith, Jason Isaacs, Mark Williams, Devon Murray, Robbie Coltrane, Sean Biggerstaff, Oliver Phelps, James Phelps, Richard Harris, Julie Walters, David Bradley, Christian Coulson, Richard Griffiths, Kenneth Branagh, Jamie Waylett, Fiona Shaw, Shirley Henderson, Chris Rankin, Harry Melling, Toby Jones, Joshua Herdman, Hugh Mitchell, Veronica Clifford, Zoë Wanamaker, Jim Norton
Senaryo:J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling
Yapımcı:David Heyman
Görüntü Yönetmeni:Roger Pratt
Müzik:John Williams
Süre:2 saat 41 dk
Gösterim Tarihi: 29 Kasım 2002 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Serinin 2. cisi olan Harry Potter ve Sırlar Odası filminde; Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulundaki ikinci yılına başlarken Harry Potter ,ev cini Dobby tarafından okula dönmesinin kendisi için tehlikeli olacağı konusunda uyarılır. Bunun yanında Profesör Snape ondan halen hoşlanmamaktadır, Draco Malfoy da ondan hala nefret eder. Bu ortamda Harry en iyi arkadaşları Ron ve Hermione ile birlikte yeni bir okul yılına başlar. Ünlü yazar Gilderoy Lockhart ) da bu yıl Hogwarts’a katılmıştır. Ancak Hogwarts öğrencileri garip bir şekilde taşa dönüşmektedirler. Bunu kimin yaptığıysa gizemini korumaktadır.

Partlı Sistem


TEK PARÇA

Kategori:



Yorum Gönder:

Sitemizde bulunan filmlerin videoları çeşitli video paylaşım sitelerinde bulunmakta olup sitemizle hiç bir alakası yoktur bu yüzden sitemiz hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Eğer filmlerin hak sahipleri isterse videolar kaldırılır. İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.