Mahrem Şeyler Filmini ücretsiz izle



Dram Filmi izle / Fantastik Film izle / Romantik Film izle / Erotik Film izle

Film izleyin Konusu : Erotizmin sert bir toplum eleştirisi ile birleştiği, Cannes film festivalinde eleştirmenlerden özel ödül alan, seyircinin estetik ve entellektüel beklentilerini sonuna kadar karşılayan, baştan çıkarıcı bir film. Paris'in göbeğinde yaşayan strip-teaseci Nathalie ve barmen Sandrine, sadece erkeklere yaşam hakkı tanıyana modern hayatın acımasızlığı ile yüzyüzedirler. Sürekli kaybeden taraf olmaktan sıkılan iki kadın para, güç ve kariyer sahibi olmak için birbirlerine destek olmaya karar verirler. Hedefleri doğrultusunda doğru ya da yanlış dinlemen herşeyi yapmaya hazır olan iki kadının arasında önüne geçilmez bir cinsel çekim oluşur. Cinselliklerinin sınırlarını test eden ikili bu düzen içinde hayatta kalmak için ellerindeki silahı, seksi kullanmaya karar verirler. Erkeklerin iktidarı elinde tuttukları düzende Sandrine ve Nathalie dişiliklerini kullanarak hayal edemiyecekleri kadar yukarıya çıkarlar.

erotik film izle, erotik filmler izle, +18 filmler izle, +18 film izle, Mahrem Şeyler, Mahrem Şeyler izle, Mahrem Şeylerfilmini izle, Mahrem Şeyler filmini izle, Mahrem Şeyler full filmini izle, Mahrem Şeyler online izle, Mahrem Şeyler ücretsiz izle, Mahrem Şeyler internetten izle, Mahrem Şeyler filmini full online ücretsiz indirmeden tam ekran internetten izle, film izle, online film izle, sinema izle, ücretsiz film izle, sinema seyret, film seyret




Kategori: , , , , , , , ,



Yorum Gönder:

Sitemizde bulunan filmlerin videoları çeşitli video paylaşım sitelerinde bulunmakta olup sitemizle hiç bir alakası yoktur bu yüzden sitemiz hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Eğer filmlerin hak sahipleri isterse videolar kaldırılır. İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.